Mevrouw Magnee krijgt een leven lang gratis brillen van Specsavers Emmeloord

Dit jaar viert oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar twintigjarige bestaan in Nederland. Ter ere van dit jubileum maakte iedereen die in de maand september een bril of hoortoestel aanschafte bij Specsavers Emmeloord kans op een leven lang gratis brillen. Mevrouw Magnee is de gelukkige winnaar.

Mevrouw Magnee krijgt een leven lang gratis brillen van Specsavers Emmeloord
Mevrouw Magnee heeft bij Specsavers Emmeloord in de maand september een leven lang gratis brillen gewonnen

Klanten vieren het feestje mee
Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 in het hele land gevestigd, waaronder natuurlijk Specsavers Emmeloord. “Dat Specsavers dit jaar twintig jaar bestaat in Nederland is natuurlijk een feestje waard. En ondanks de onzekere tijden waar we in zitten wilden we dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten hebben mogen verrassen met een leven lang gratis brillen,” zegt Jildou Liezenga opticien bij Specsavers Emmeloord. 


Al 20 jaar voorop in oog- en hoorzorg
In de afgelopen twintig jaar heeft Specsavers zich onderscheiden met innovaties op het gebied van oog- en hoorzorg. Zo kun je sinds 2018 bij Specsavers Emmeloord terecht voor het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist, waarbij signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden gedetecteerd. Daarnaast biedt Specsavers ook hoorzorg met een duidelijk doel voor ogen: professionele hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen. 


Open op zondag

Aangezien de gezondheid  van klanten en medewerkers altijd centraal staat, hebben alle Specsavers-winkels de nodige maatregelen genomen. Om daarnaast iedereen de mogelijkheid te geven om op een veilige manier de winkel te bezoeken verruimt Specsavers haar openingstijden op zondag waar mogelijk. Kijk voor de nieuwe openingstijden van Specsavers Emmeloord op www.specsavers.nl/winkelzoeker